Afternoon Tea hos Sara

Av | november 26, 2021

Hurra, äntligen blev det möjlighet att medverka som författare på Saras fantastiska Afternoon Tea. Förra gången jag var med var precis innan allt stängdes ner på grund av covid.

Ett tjugotal glada kvinnor var på plats i paradvåningen på Linnéplatsen, och åt gott och umgicks. Jag fick prata om min trilogi och signera en hel del böcker. Men bäst var att jag fick smaka på alla goda smårätter som Sara lagat, och som serverades av hennes medhjälpare Christina och Malin.

Extra bonus var att Saras nyutkomna kokbok Bon Appétit fanns till försäljning. En alldeles underbar bok, lika vacker inuti som Saras hem och smakfulla maträtter.

Och lyckliga jag ska vara med även den 9 december!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *