Favoriter i repris på Bokmässan – Kreationslotsen och Ariton förlag

Av | oktober 4, 2022

För några år sedan kom jag i kontakt med Jeanette Niemi på Kreationslotsen. Vi sågs på Bokmässan, hon ville läsa mina böcker och gjorde även en intervju till Skrivradion som du kan lyssna på här.

Jag hade även förmånen att vara med på hennes Bokskrivarfestival för något år sedan. På årets mässa fick jag delta i en livesändning, i ett samtal med flera andra författare. Förutom Jeanette själv som intervjuade deltog Angela Rizzo, Anna-Maria Ekbladh och Sebastian Pau Johansson.

Ett härligt samtal med många skratt och lite allvar, som Jeanettes program brukar vara …

I början av mitt författarskap blev jag uttagen till tre av Ariton förlags novellantologier, liksom en antologi om Kommunikation. Jag fanns med i flera av förlagets inlägg, med intervjuer av mig som författare. Även en sorts sommarpratarprogram fick jag göra, som var väldigt roligt och utmanande.

Nu träffade jag på förläggare Petra Ariton i förlagets monter och passade på att få vara med i en kort intervju.

Alltid lika kul att träffa Petra och Dennis!

2 kommentarer om “Favoriter i repris på Bokmässan – Kreationslotsen och Ariton förlag

 1. Jeanette

  Hej där och tack för fint samtal!
  Nu kommer man snart kunna höra samtalet i podden också, det är planerat att sändas den 1 januari, på självaste nyårsdagen alltså!

  Kram från Jeanette

  PS

  Skrivradion kan man höra på Spotify eller annan podcaster app. Man kan också se den på YouTube om man vill se oss när vi snackar. Då kommer den ut på söndagen efter kanalen heter Bokskrivarakademin (Jeanette Niemi) och spellistan Skrivradion. Går fint att söka eller klicka in här: https://youtube.com/playlist?list=PLftYmlzPf6zuuGlzG47w0_R73iZ9IKQtf

  Svara
  1. Sylvia Post author

   Tack själv, så bra att samtalet kommer att finnas i podden, så att jag kan länka hit till min sida. En härlig start på det nya året! Många kramar till dig!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *