Bokmässan Dalarna

Av | mars 23, 2019

Vilken innehållsrik dag det har varit hittills och än är det flera timmar kvar. Bokmässor och skrivarevent av olika slag handlar givetvis om marknadsföring av de egna böckerna, men minst lika mycket om att träffa likasinnade och utbyta erfarenheter eller bara snacka en stund för att det är roligt och givande.

Under en skrivarkurs i maj förra året lärde jag känna Helene Kolseth, som både var utställare och organisatör av Bokmässan Dalarna och dessutom mycket generöst erbjöd husrum under denna vistelse i Falun. Sara som var med på samma kurs dök också upp en stund.

På mässan mötte jag också Anna från ScandBook som tryckt mina böcker. Anna är alltid lika trevlig och tillmötesgående och hade med mina böcker i högen över visningsexemplar av deras tryckerikonster.

Härliga Birgitta Backlund(Andersson) föreläste om sitt vidunderliga liv och sin författarresa. Vi har stött ihop många gånger, från början på Författarveckan på Fårö.

Jag mötte egenutgivarnas nya ordförande Yvette Lissman och författare och lektörer Sissel Myrup och Elisabeth Magnusson Rune. Kanske det blir ett framtida samarbete. Oavsett vilket är det dags att bli medlem i egenutgivarnas förening.

Självklart hade jag sett till att matcha min senaste bok på så många sätt som fantasin tillät!

Strax bär det ner till centrum igen och fler författarmöten och förhoppningsvis lite mat …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *