Bokcirkel – populärt fenomen

Av | oktober 3, 2017
Bokcirklar verkar vara en populär företeelse. I kväll hade min egen bokklubb möte hemma hos mig och jag fick fantastiska blommor. Boken alla läst var min egna om Mia! Så spännande att få höra mina karaktärer diskuteras som om de vore verkliga. Det som jag tog till mig förutom att boken blev godkänd var att den borde läsas på arbetsplatser med liknande problematik. Ska fundera vidare på hur det ska gå till.
För ett tag sedan fick jag ett meddelande från andra bokintresserade som tyckte om Allt det du måste: ”Vi har läst boken i vår bokcirkel och tyckte om den allihop. Den är lättläst och man kommer snabbt in i den. Mia är en person att tycka om och i början känns hon svår att få grepp om men när man i handlingen får vetskap om att hon är utsatt för mobbing på sin arbetsplats och relationen till maken som visar sig vara ytterst självupptagen så klarnar bilden kring hela hennes situation … vi ser framemot fortsättningen. Kram Lisbeth och bokcirkelgänget” (som syns på fotot)
Hoppas Mia får hälsa på i fler cirklar. Det finns mycket att diskutera runt boken och framfförallt Mias och Torbjörns beteenden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *