Bokbytarträff i Luleå

Av | juli 31, 2022

Vilken tur, just när jag är på besök hos släkten i Luleå hamnade jag på en bokbytarträff. Av en ren tillfällighet läste jag om eventet i dagstidningen som jag bläddrade i under en båttur.

Författarna Sofia Ruthbäck Eriksson och Emma Olofsson ordnade bokbytarmingel på Hotell Savoy. Jag anmälde mig direkt via Facebook och lyckades få till några timmar innan släktmiddagen.

Så roligt att träffa författare som jag bara sett på sociala medier och några som var helt nya. Och förstås en massa bokintresserade personer, liksom bibliotekarien Liz ten Hoeve. Hon gav boktips och hade med böcker för att byta, precis som vi andra. Det blev till och med en artikel i Norrbottenskuriren med foto på framsidan och allt!

Självklart såg jag till att få en bild med mig och Sofia också. Vi har varit vänner på Facebook ett bra tag utan att träffas.

Det kanske blir ett årligt evenemang. Hoppas jag är i Luleå då, annars får jag väl fixa ett eget bokbytarmingel i Göteborg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *