Äntligen, traditionellt bokavtal för mitt nya manus!

Av | juli 31, 2022

Det känns helt fantastiskt att manuset som jag påbörjade under kursen i Kreativt Skrivande, våren 21, nu har ett förlag. Många vändor med redigering har det varit innan dess.

Först under kursen där min bror var den som läste innan jag skickade in. Sedan en gång till när kurskamraten Helena Ziheri erbjöd sig att läsa hela manuset och ge kommentarer. Under kursen läste vi bara avsnitt av varandras manus.

Efter Helenas kommentarer blev det en ny redigeringsrunda, för att sedan skicka manuset till min lektör Catrine Tollström. Hon hade förstås en himla massa synpunkter. Bara att jobba igenom manuset igen. Sedan läste min syster Linda och gav synpunkter. Och … Ja, ni fattar.

Och nu sitter jag och läser och putsar igen. På onsdag skickar jag in till förlaget, mitt förlag(!) för vidare bearbetning. Hela processen med redaktör, korrläsning, sättning , omslag och allt annat kommer att ta runt omkring ett år. Så nästa sommar smäller det! Tack Lava för att ni tror på min berättelse!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *