Allt för hälsan 8-10 november

Av | november 12, 2019

Som vanligt är det lika kul att träffa presumtiva läsare och få berätta om mina böcker. Särskilt roligt är det nu när serien om Mia är fullbordad, vilket jag är otroligt glad och stolt över. Roligt är också alla kommentarer som jag får om omslagen, hur vackra de är och hur bra de passar tillsammans.

Denna gång träffade jag helt otippat en bokbloggare, Bokmalenmalin, som just fått min tredje bok hemskickad för recension. Så nu har vi träffats IRL också!

Umgänget med författarkollegor och fina förläggare Yvonne är givande och det känns skönt att ha sin förlagsfamilj att luta sig emot. Vi har alla olika infallsvinklar på författarskapet; allt från självbiografier, andliga funderingar, dikter, antologier och så ett fåtal skönlitterära böcker, såsom mina exempelvis. Yvonne ger ut ungefär en tiondel av alla manus som hon tar emot, så vi kan känna oss hedrade.

Jag träffade också en kändis, som jag först trodde att jag kände och hälsade på. Pinsamt, men det hela utvecklade sig till ett fint samtal och slutade med att han köpte mina böcker till sin syster. När jag skulle signera dem frågade jag efter hennes namn och gjorde bort mig en gång till, för det var även det ett välkänt sådant … Men vad gör väl det, vi hade roligt tillsammans åt mina klavertramp …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *