Alltid lika fantastisk – Björn Natthiko Lindeblad

Av | november 4, 2019

Björns succéturné ”Nycklar till frihet” har jag missat förut när han varit i Göteborg. Men denna gången fanns jag på plats. Jag fick till och med chansen att få en kram och se hans vänliga leende på nära håll. ”Men titta, Sylvia är här!” Fantastiskt att bli igenkänd av en person som träffar så oerhört många människor. För några år sedan var jag på en två-dagars meditationskurs med Björn. Då som nu sprider sig ett lugn och en djup frid i mig, när jag lyssnar på hans visdomsord. Inget nytt, eller särskilt märkvärdigt, men på något sätt öppnar sig hjärtat när jag lyssnar.

En stor sorg att se hur sjukdomen har förändrat Björn, sedan jag såg honom senast. Men med sin vanliga humor lyckas han till och med skämta om det och samtidigt prata om att ta vara på sitt liv. Att släppa kontrollen och lita på att vi får det  vi behöver när det är dags. Som alltid skiner ödmjukheten igenom hos denna stora man. Jag är så tacksam över att som en bland 700 på biografen Draken ha fått njuta av en magisk kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *