Tjuvlyssnade på tåget

Av | oktober 1, 2020

På tåget hem från den minnesvärda författarhelgen satt en man mitt över gången. Han pratade ganska högt i sin mobil om John som var FBI-agent och som när han behövde skyddad identitet flyttade till Karlstad. Hjälp, var min första tanke, sitter mannen och pratar om sådana hemligheter helt öppet?

Det andra som dök upp i huvudet var att jag skulle skriva upp idén i min anteckningsbok där jag samlar på idéer till nästa bok och följande. Först nu insåg jag att det ÄR en bok och att en av författarna blev intervjuad av en journalist.

Genast tog jag till min vän Google och sökte på ovanstående information. Då insåg jag att det är en i den författarduo som dagen innan hade vunnit Crimetimes debutantpris!

Så fort hans samtal var över passade jag förstår på att gratulera Peter Mohlin och ett trevligt småprat höll på tills han behövde uppdatera sina sociala medier. Då tog jag chansen att få med detta spännande möte på mitt Instagramkonto!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *