Tävling i samarbete med Sverigeförfattarna

Av | februari 26, 2020

I samarbete med Sverigeförfattarna lottar jag ut min trilogi. För att delta i dagens tävling ska du svara på frågan: Vilka är de tre olika utgivningsåren för mina böcker i trilogin om Mia? Tips för att hitta de rätta svaren är att gå in på Bokserien om Mia
Svaren mejlar du till sylvia@sylvialidennordlund.se senast söndag den 1/3 klockan 23.59. Vinnaren drar jag dagen efter, publicerar namnet här och meddelar vinnaren via mejl. Men vinsten då? Jo, hela trilogin förstås, signerad till den du väljer … ???

Serien om Mia startade på riktigt med en skrivkurs november 2013. Innan dess hade jag funderingar på att skriva en bok om en kvinna mitt i livet som skulle heta Mia. Jag hade ett första kapitel och ett avslutande. Efter kursen visste jag att jag skulle skriva en trilogi och även att Mia skulle m…
SYLVIALIDENNORDLUND.SE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *