Tack, tack för Instagram och bokbloggare

Av | maj 14, 2022

Häromdagen kom en ny fin recension från Sofias_books:

”Gillar du att läsa feelgood får du inte missa världens bästa grupp på Facebook ”Feelgoodfredag”. Där hittar jag alltid bra boktips och det är aldrig dålig stämning. Det är en grupp som får dig att må bra.
Nu kanske du undrar varför jag pratar om Feelgoodfredag istället för att recensera boken på bilden? Svaret är att om jag inte varit medlem i den gruppen så kanske jag hade missat denna underbara bok. Jag vann nämligen ”Om du bara vågar” av Sylvia Lidén Nordlund i en tävling på sidan. Det var flera år sedan nu och jag vet inte varför jag väntat så länge på att läsa den, ibland blir det bara så.
Men nu har jag alltså äntligen läst boken och jag måste säga att jag älskade den här boken precis lika mycket som jag älskade den första boken om Mia ”Allt det du måste”. Sylvia beskriver boken som en relationsroman av feelgoodkaraktär. Den behandlar både glädjeämnen som frigörelse, att våga stå på egna ben, kärlek och vänskap. Men även tyngre ämnen som skilsmässa, ensamhet, svartsjuka och alkoholproblem. Man kan läsa boken fristående men jag rekommenderar att läsa första delen i serien först för att få ut så mycket som möjligt av böckerna. Jag har tredje delen här hemma och planerar läsa även den nu i vår.”

Dessutom pågår just Brijreads tävling om mina tre böcker. Den avslutas 20 maj. Följ länken så hittar du den!:)

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *