Svaret på en fråga jag funderat länge på

Av | mars 30, 2016

kåverHar jag ägnat tankeverksamhet åt min blivande bok idag? Jamen, fast det märks ingen större skillnad i själva manuset, men tänker mycket, det gör jag absolut.

Min huvudperson Mia, får en bok av sin väninna Serena. Jag hade många idéer om vad den boken skulle innehålla för klokskaper runt medveten närvaro, acceptans och annat viktigt. Först tänkte jag att läsarna inte behövde veta vilken bok det var, att jag bara kunde låtsas att den fanns, med författarens oändliga frihet. Men det kändes inte riktigt bra, var mest jag som inte orkade leta bok också, mitt i skrivandet. En dag nyligen när jag var på väg hem, smet jag in i en bokaffär, och där hittade jag en riktig pärla, ”Vem bestämmer i ditt liv?” och några dagar tidigare hade jag hittat Anna Kåvers klassiska bok på biblioteket. Jag gillar hennes 8 steg för att öva på acceptans. Berättar mer om det i morgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *