Storm i juletid av Camilla Davidsson

Av | oktober 6, 2021

I dag släpps Camillas åttonde (!) bok. När vi först möttes på skrivarkursen i Las Palmas hade ingen av oss blivit utgiven. Sedan dess har det blivit många böcker och deltagande i antologier.

Sedan en massa år har Camilla och andra författarvänner från den kursen bott hos mig under Bokmässan. Vad har nu just den informationen för koppling till Camillas nya bok?

Jo, som present hade hon med sig den ännu inte officiellt släppta julromanen. Den var en present till mig som vän och värdinna. Jag läste dedikationen som Camilla skrivit och blev en aning rörd. Då säger Camilla: ”Vänd blad och läs på nästa sida också!” Jag förstod ingenting, men vände förstås blad.

Då blev jag ännu mer rörd, tårögd och med skrovlig röst tackade jag för en otrolig gåva. Bokens dedikation var direkt till mig! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *