Stockholmsrelease av Det enda du behöver

Av | december 7, 2019

För tredje gången har jag haft Stockholms-release av min bok. På något sätt känns det vemodigt att trilogin om Mia nu är avslutad. Aldrig mer kommer jag att fundera över vad Mia kan tänkas ha att säga eller hur hon kan tänkas reagera på situationerna som uppstår runt omkring henne. Samtidigt känns det fantastiskt att jag lyckades med min föresats att få tre böcker utgivna på tre år. Nu ska jag ta en lååång skrivpaus och roa mig med att fundera på mitt nästa bokprojekt. Allt jag kan säga är att det ska bli en äkta feelgood med allt vad det innebär av kärlek, äkta känslor och en och annan förveckling. och att jag ska börja skriva på allvar i augusti nästa år.

Eftermiddagen på Vattumannens bokhandel blev mysig, med många fina möten och trevliga samtal. Uppläsning av en snutt ur boken ingår förstås när det är boksläpp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *