Smålit bokmässa i Jönköping

Av | februari 10, 2019

 

 

 

 

 

Jag ska försöka sammanfatta helgens Smålit genom mina foton. Jag fick möjlighet att umgås extra min fina vän Carina Drätting som generöst erbjöd övernattning i Tranås och bilfärd nästa morgon till Jönköping och stadsbiblioteket. Gratis första kapitelanalys erbjöds av lektören Erica Eklund vilket jag direkt nappade på. Så rätt i tiden när jag har fått till de första kapitlen i min tredje roman. Det var trevligt att få träffa författarna Sofia Ymén, Charlotta Lagerberg-Thunes, Elisabeth Öhman , Petronella Simonsbacka och även träffa Malin K Eriksson som var med i samma reportage som jag i Hemmets Journal. En kul parantes är att även fotografen i reportaget kom förbi. Sedan mötte jag förstås en hel del andra människor och intresserade läsare. Vilken härlig mässa med många inspirerande möten och många fler böcker sålda än förväntat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *