Qoola Qvinnors vårmässa

Av | mars 29, 2017

Det blev en väldigt lyckad kväll på Qoola Qvinnors vårmässa på Restaurang Ullevigatan.

Jag har deltagit i många mässor, alltid för någon annans räkning. Denna gången var det premiär för mig som egen utställare. Jag frossade i lila och rosa färger, som fick de tre novellantologierna att framträda i all sin vårlika färgprakt.

Jag fick till min glädje sålt en del böcker men framförallt träffade jag en massa härliga människor. En ny författarväninna som bor bara fem minuters gångväg från mig och en kvinna som bjöd in mig att visa mina böcker och läsa högt vid en samling hon brukar ha varje månad.

Först ska debutromanen ges ut så vi pratade om september. Jag är väldigt nära att skriva avtal med förlag nu. Författarbild och foto till omslag finns redan. Och idag skickade jag en förfrågan om att hyra lokal till releasemingel i augusti. Ja, ligger väl litet väl mycket i framkant kanske. Men litar på att attraktionslagen gör sitt …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *