Omslag och avtal klart till ”Över en vinterfika”

Av | augusti 27, 2016

omslag vinterfikaDet fina omslaget av Josephine Öhrlund, Alexis design, är färdigt att beundra.

Antologin kommer ut i december, lagom för att bli årets julklapp!

Jag längtar tills jag håller boken i min hand och kan återuppliva glädjen att få vara en av författarna i en novellantologi.

Temat för antologin är, utöver att det ska vara en fika i vintertid, en livsavgörande förändring.

Förlaget fick in 152 bidrag, och runt  25 till 30 bidrag blev utvalda. Hedrande att bli uttagen bland så många duktiga skribenter. Glädjande nog är det några kända namn från Saknadantologin såsom Elsa Tormena och Rose Tillberg Mattson.

AvtalHäromdagen kom också avtalet på posten, för underskrift.

I avtalstexten finns förstås mitt namn med, och texten som särskilt fick hjärtat att svälla; ”nedan kallad författaren”.

Jag skrev för flera år sedan ett inlägg om när man kan kalla sig författare. Det är ingen självklarhet när det är lämpligt. Många delade meningar råder om rätt tidpunkt. Men visst måste det vara rätt om det till och med står i ett förlagsavtal?

2 kommentarer om “Omslag och avtal klart till ”Över en vinterfika”

 1. Nina Linder

  Själv har jag fått höra att man tillhör ”Skribent”-gänget så länge man skriver för byrålådan. Att man växer till sig och kan kalla sig författare först då man är utgiven i bokform, så jag säger STORT grattis, Sylvia! Intressegruppen på ninnan.se har även fått in önskemål om att vi plockar med dig, i det gäng på http://www.ninnan.se som redan finns där. Så vad säger du Sylvia, vill du vara med eller ej?

  Svara
  1. Sylvia Post author

   Tack Nina! Och ja tack, vill gärna vara med, känns fantastiskt att bli föreslagen. Kommer inte att hinna sätta mig in i hur det fungerar förrän om ett tag, men sen så… Lägger du in mig?

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *