Nya lärdomar kostar på

Av | februari 2, 2014

Ny månad – nya tankar! Äntligen är jag klar med mitt skrivuppdrag. Lärde mig att deadlines är bra. Lärde mig också att de inte får vara för snäva när de väl sätts. Senaste tiden har jag skrivit både helg och vardag och blev klar kl 04 00 onsdag natt. Bestämde mig för att nu jobbar jag på med det sista tills jag är klar om jag så ska sitta hela natten!

Vis av denna lärdom reviderar jag skrivplanen för min bok och litar på att det ska gynna kreativiteten. Klarade inte att skriva både och, så det har inte hänt så mycket på den fronten det senaste. Rivstartade under helgen med att läsa Sören Bondessons bok med en mängd konkreta råd och lärdomar till nytta för alla som skriver en bok, oavsett genre.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *