Mitt författarhjärta gläds

Av | februari 18, 2019

Finns det något som gläder ett författarhjärta mer än att läsare hör av sig? De senaste dagarna har jag fått flera uppmuntrande tillrop!  Här kommer ett: ”Hej Sylvia! Vill berätta att jag läst Det du måste, som var en verklig läsupplevelse. Kunde inte sluta läsa o nu står jag i kö på biblioteket för den andra (eller första) boken om Mia, Om du vågar, tror jag den heter! / Kram från I”

Och här kommer nästa: ”Håller på att läsa en mycket bra bok. Sylvia jag skriver betyg så fort jag är klar,brukar också skriva på boktipset Adlibris vad jag tycker om boken.”

Genast känns det lättare att slå sig ner framför datorn och fortsätta formulerandet av alla meningar som behövs innan del tre om Mia är klar …

En kommentar om “Mitt författarhjärta gläds

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *