Mässarbete i dagarna tre

Av | september 11, 2016

massaNyss hemkommen från Apotek och egenvårds-mässa i Stockholm. Mycket givande att träffa intresserade branschfolk och prata om allt från menskopp till erektionsstörningar. Det är ett tacksamt jobb, att prata om dessa viktiga ämnen.

Ett minne som jag kommer att ha glädje av länge, är när en ung kvinna frågar om jag själv använder menskopp. Först tror jag att hon skämtar, men inser snabbt att så inte alls är fallet. Hon ser helt oförstående ut inför mitt svar att jag är alldeles för gammal. ”Gammal, du är väl inte så gammal?” Jo, faktiskt. ”Hur gammal är du då? Du måste väl vara runt 40, eller så?”  När hon får veta att jag fyller 60 år nästa år, vägrar hon först att tro mig. Till sist överbevisad säger hon: ”Om du nu är gammal, hur kommer det sig att du kan stå här och prata så naturligt om sex? Det brukar inte äldre göra.” Åldersförbistringen var en kul detalj i sammanhanget.  Den stora behållningen var att få bekräftelse på att jag förmedlar det jag vill, och som Belladot eftersträvar; att avdramatisera sex och sexhjälpmedel. Att göra information och hjälpmedel lättillgängliga. Och lustfyllda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *