Lärdom är aldrig tung att bära

Av | maj 15, 2014

004Lärdom ska inte vara tung, men fyra böcker väger ändå en del. Tack och lov finns nyöppnade stadsbiblioteket på nära håll. Nu kan jag inhämta ytterligare kunskap i skrivandets konst. Frågan jag behöver ställa mig är om det behövs mer boklig lärdom eller om jag ska satsa tiden det tar att läsa på skrivande i stället. Tyvärr vet jag svaret. Skriv! Gårdagens skrivarkurs gav som vanligt positiv och konstruktiv feedback på mina inlämnade kapitel. Jag tänker tillåta mig en kort andhämtningspaus, för att få ny fart. Blockskrivande verkar vara mitt sätt att hålla motivation och driv uppe. Pausen får inte bli för lång, vilket är lätt hänt. Livet är så mycket mer än skrivande, tur är väl det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *