Intryck från bokmässan

Av | oktober 5, 2014

Att som göteborgare gå på bokmässa har varit tradition för mig ända sen den startade för 30 år sedan.
I år var speciellt. Två av kurskamraterna från Ann Ljungbergs skrivarkurs 2013 i Las Palmas skulle bo hos mig. Båda har fått sina böcker publicerade under året. En tredje kurskamrat skulle jag möta på vinmingel i Egenutgivarnas monter. Även hon har en bok klar.
Jag är euforisk ännu över hur kul vi hade och över alla nya människor jag träffade. Nästa år ska jag vara där med min bok, är mantrat jag upprepar under redigeringen av mitt manus, som pågår för fullt!

IMG_2740.JPG

IMG_2747.JPG

IMG_2812.JPG

2 kommentarer om “Intryck från bokmässan

  1. Tora Greve

    Fick bra recensioner för min senaste SF-novell publicerad i affront förlags antologi Maskinblod3.
    Ser fram emot skrivarkursen i Las Palmas, men då blir det fantasy.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *