Hurra, en novell till är antagen!

Av | augusti 15, 2016

vinter-150x150Idag kom ett efterlängtat besked som jag har väntat på ända sedan jag skickade in min novell till Ariton förlag i slutet av maj. Extra pirrigt de sista dagarna, eftersom besked var utlovat till senast 15 augusti. Några av mina skrivarvänner fick negativa besked under gårdagen, tråkigt att inte alla kan komma med. Spänningen peakade i går kväll, men jag lyckades ändå somna i min ovana säng på Fårögårdens vandrarhem.

Det första jag gjorde i morse var att kolla mobilen, med pulsen stigande när jag såg att mailet kommit. Ögnade hastigt igenom första faktadelen om att 152 bidrag kommit in, och så ett stort inre jubel. Kunde ju inte väcka medsovande och fick inte heller förkunna min glada nyhet förrän på eftermiddagen. Ett smolk i bägaren att fira, samtidigt som andra känner sig besvikna. Men pratade med en av mina fina Fårövänner, som tyckte att jag skulle visst vara glad och fira. Och det är jag! Glad att bli utgiven för andra gången, nu i novellantologin ”Över en vinterfika”.

Jätteglad också över att återigen vara bland mina skrivande vänner på författarvecka. Bättre start kunde veckan dessutom inte ha. Dags för omfokusering. Denna vecka är det romanen som gäller. Igen. Och igen. Tills jag blir nöjd. Envis har jag alltid varit. Det kommer väl till pass nu…

4 kommentarer om “Hurra, en novell till är antagen!

    1. Sylvia Post author

      Tack, Karin! Vädret på Fårö lämnar just nu mycket att önska, men desto mer skrivtid…

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *