Hjärtevärmande signering i Nordstan

Av | september 23, 2017

Jag vaknade i morse med ganska mycket pirr i magen inför dagens signering. Har fått höra av mer vana och framförallt kända författare att Nordstans Akademibokhandel är svår att signera i eftersom folk bara springer förbi. Tack och lov blev inte det min upplevelse. Snarare tvärtom. Väldigt många tog sig tid att stanna och prata en stund, ställa intresserade frågor om boken och till och med blev ett antal böcker sålda. Men det som gav mig mest var mötet med den enskilda människan som alla bär på sin historia. En kille hade skrivit sin första bok på temat ”den förlorade sonen” och ville prata författartaktik. En kvinna berättade om sin fantasitiska resa i Luxor och vi bytte erfarenheter från våra Egyptenresor. Och sådär höll det på. Uppskattningsvis stod jag ensam i en kvart av de dryga tre timmar som jag fanns på plats. Det var min värsta farhåga innan, att bli stående helt ensam. Att det är svårt att sälja en dyrare bok när pocket finns som alternativ är en självklarhet. Så nästa önskemål som jag skickar ut i Universum är att Allt det du måste ska få ett pocketkontrakt. Ljudboksavtal liksom ett för E-bok har jag redan fått via Word Audio Publishing som kontaktade mig, vilket är helt otroligt häftigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *