Gott Nytt År!

Av | januari 1, 2020

Gott Nytt 2020! Jag ser fram mot ett härligt nytt år med många möten, mycket bokprat och allt därtill som kommer med författardelen av mitt liv. Men det finns förstås så mycket mer att vara tacksam över, inte minst det som är lätt att ta för givet, som exempelvis att ha hälsan, att ha mat för dagen, att ha ett bra boende och att kunna unna sig den där extra guldkanten på tillvaron. Det har inte alltid varit guldkant i mitt liv, även om det nödvändigaste alltid har funnits, så jag vill försöka bidra till att andra också får det. Vårt fadderbarn från SOS-barnbyar är en del, liksom att bidra till UNHCR, BRIS med flera som är en annan del.

Att ta tag i hälsan är för många ett nyårslöfte, i år även för mig. Att sitta still framför datorn i många timmar och äta choklad för att hålla energin uppe och att prioritera bort träning för att tiden inte räcker till, är säkert ett välbekant fenomen för många. Men nu ska det bli en vinter/vår med andra prioriteringar. Jag har bestämt att först till hösten starta ett nytt bokprojekt för att hinna landa och hämta andan nu. Tre böcker på tre år, med allt vad det innebär, är jag stolt över att ha åstadkommit. Men nu är det dags att byta fokus ett tag. En kurs till Mindfulness-instruktör, träning på gym, läsa många böcker, ha föreläsningar och samtal, och träffa vänner i olika sammanhang är min plan. Samt att äta så nyttigt som jag vet att jag egentligen trivs bäst med, men glömmer av ibland särskilt när det är jul …

Vad har du för planer för ditt 2020?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *