Glädjande recensioner höjer humöret

Av | december 18, 2019

Ibland tappar jag modet och tänker att jag inte är någon äkta författare. Men så dyker det upp recensioner som de jag har klistrat in här nedanför och då ser jag plötsligt mycket ljusare på framtiden med mitt fortsatta författarskap.

Dessa negativa tankar som överfaller mig ibland kommer oftast ur en stor trötthet och att jag inte haft tillräckligt med tid för återhämtning. Det har varit en hektisk höst men fantastiskt rolig. Jag har gett mig själv en välbehövlig paus i julklapp och planerar att börja på ett helt nytt projekt i augusti med en skrivkurs som startraket. Nu blir det dessutom snart ett nytt år, och mer pauser i tillvaron. tror jag …

Jennies boklista betyg 4 av 5: ”Fantastisk, stark & välskriven!”

Carinas läsdagbok Instagram ”Boken är lättläst och man kan relatera till vardagsproblemen. Sidorna bara rusar fram. Boken är underhållande och kärleken i boken intensifieras med utdrag ur boken «Kärlekens fem språk». Boken är behaglig att läsa och den väcker tankar.
Tusen tack @sylvialidennordlund och @forlagshusetsiljansmasar för recex. Jag har njutit, gråtit och levt mig in i denna underbara bok ❤️ Boken rekommenderas varmt ❤️”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *