Författarvecka på Fårö

Av | augusti 16, 2015

De senaste fyra veckorna har all ledig tid gått åt till att skriva en kortroman i tre avsnitt, som jag har skickat in till en tävling anordnad av Stora veckotidningen. Mer jobb än jag trodde, men framförallt mycket roligare än jag trodde. Enormt nöjd med resultatet, så får juryn säga sitt…

Nu är jag på Fårö ihop med runt 25 författare, opublicerade och publicerade. Tanken är att jag ska börja på uppföljaren till min första bok, som är inlämnad till ett förlag. Oavsett vad förlaget svarar så ska jag skriva en del 2 och en del 3 om Mia. Och få alla tre publicerade. 

  

 Hur det ska gå till får tiden utvisa. Hoppas på en kreativ vecka ihop med alla skrivarglada människor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *