Författarfoto, presentation och inbjudan klara

Av | september 18, 2016

svvit-fikaNär väl novellen till ”Över en vinterfika” är antagen, kan man inte luta sig tillbaka helt. För då kommer det intressanta uppdraget att fixa författarfoto. Resultatet som Sandra, YounHee Photography, presenterade häromdagen var över förväntan. Ändå vet jag att vårt samarbete brukar vara fruktbart, inte enbart vad gäller resultatet. Fotot sparar jag tills det är dags att presentera boken.

Denna gång skrev jag en mindre strikt författarpresentation än till Älskanoveller. Jag var nöjd den gången och lika nöjd nu. Det känns bra att inte ha varken samma foto eller presentation. Förhoppningsvis är det samma läsare igen, och några nytillkomna. Och variation förnöjer, tänker jag.

I helgen har jag producerat inbjudan till den vinterfika som alla novellister förväntas anordna under december. Och förvandlat bokens omslagsbild till en svartvit variant. Min fika blir den 17 december, och jag har förhoppningen att få vara i en lokal som har anknytning till antologins tema; livsförändring. Håller tummarna för bra besked i morgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *