Författarfoto på gång …

Av | augusti 25, 2022

Fina Sandra från YounHee Photography har tagit fantastiska foton på mig till flera av novellantologierna som jag  medverkat i. Av en lycklig slump var hon i Göteborg just nu, och hade tid och lust att ägna mig och mitt författarfoto några timmar av sin tid. Just att jag får flera timmar gör att leendet blir mer avslappnat och att jag känner igen mitt eget ansiktsuttryck som avslappnat och nöjt. Värt så himla mycket! Att vi valde en plats som jag tillbringat många timmar på, Näckrosdammen, är ett extra plus.

Hur blev fotot då? Alldeles underbart om ni frågar mig. Resultatet kommer att visas nästa sommar. Lång framförhållning, men snart kommer hösten och vintern. Då är det svårt att ta sensommarfoton!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *