Femårsjubileum som författare

Av | mars 3, 2021

I dag för exakt fem år sedan fick jag besked att jag skulle debutera som författare. Min första novell ”Aldrig mer” hade blivit uttagen av Ordberoende förlags jury till antologin Saknad. Man fick skicka in sitt bidrag och bifoga sitt namn i ett förslutet kuvert. Så pirrigt det var! Jag minns hur jag sprang runt i lägenheten och hoppade som efter värsta idrottsprestationen efter beskedet!

Sedan dess har jag medverkat i ytterligare fyra novellantologier hos Ordberoende och Ariton förlag, liksom en antologi om kommunikation hos Ariton, fått en trilogi utgiven, fått ljudboksavtal till den senare och nu skriver jag på en äkta feelgood! Vilket rikt liv jag har och så många underbara människor jag mött!📚📚📚

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *