En till fin recension ⭐️⭐️⭐️⭐️ av 5!

Av | september 10, 2023

Misensbokhorna: ”Det är en trevlig, mysig berättelse om olika personer som behöver finna ett inre lugn och må bra. Jag tycker om att det finns ett djup i boken och att Sylvia tar upp olika jobbiga ämnen.
Det är en blandning av olika människor som ska vara tillsammans en vecka och de har flera hemligheter och tunga bagage med sig. Sylvia skriver ihop karaktärerna väldigt bra och gör det väldigt intressant trots att de är så olika funkar det väldigt bra. Jag tycker om att man får följa flera olika personer och då få olika perspektiv och se saker från olika synvinklar.
Det gör att jag får en djupare förståelse varför de olika personerna reagerar som de gör.
Boken är lättläst med ett lätt språk och kapitlena är lagom långa vilket gör att jag gärna läser ett kapitel till, när det inte är för långa. Måste nämna att jag tycker det är väldigt tilltalande färger på omslaget. Trots allt jag tyckte var bra är det något som fattas för mig. Jag tror att jag hade viljat haft lite mer som hände ibland. Lite djupare dalar på den dramaturgiska kurvan. Boken får en fyra av fem av mig.” ⭐️⭐️⭐️⭐️ av 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *