En skrivarkurs avklarad, strax startar en ny

Av | januari 17, 2021

Att gå kurs är en av de saker jag gillar bäst att göra. kreativt, lärorikt och ibland utmanande. Som att läsa 30 högskolepoäng i Kreativt skrivande. Och när kursen är klar 17 januari, då kastar jag mig in i ytterligare en termin där uppgiften framför allt handlar om att skriva ett längre manus.

Efter tre böcker på tre år fick jag en välbehövlig paus. Problemet med paus för mig är bara att sedan är det svårt att komma igång igen. Då är det guld med en kurs där du får deadlines och det viktigaste av allt, respons från kursdeltagare och handledare. Så i maj om allt går som beräkniat kommer jag att ha ett första manusutkast till min nya feelgoodroman!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *