En alldeles underbar recension

Av | juli 14, 2020

Tänk att min första bok om Mia läses och recenseras ännu. Jag upphör aldrig att ödmjukt glädjas över att få beröra läsare och få feedback på hur de uppfattar min bok och Mias värld! Så här skriver boktokdelux på instagram: ”Skönt att läsa en bok som är som tagen ur riktiga livet med ren skär ångest, vardagliga problem och livsavgörande beslut. Jag känner med Mia varenda gång ångesten kommer smygandes, när maken är en besserwisser och när dottern smäller i dörrarna. Sylvia lyckas verkligen förmedla känslor och rädslor i sin bok. Dem smittar av sig på mig omedelbart. En välskriven, lättläst roman som känns väldigt ”utbildande” och informativ. Man rycks snabbt med i boken och vill veta allt om problemen Mia har. Jag börjat spåna på lösningar och hur hon ska handla näst för att allt ska ordna sig. Ett rejält cliffhanger slut- så se till att, som jag, ha bok nummer två- Om du bara vågar, väntades på tur! Satte igång med den andra boken i samma stund jag slog ihop pärmarna på den första- och det får vi väl ändå se som ett gott betyg?”

Och här beskriver hon vad boken handlar om på ett mycket bättre sätt än baksidestexten gör: ”Första boken i trilogin om Mia.📘Mia lever ett vanligt svenssonliv med en man som mest bryr sig om sig själv, en tonårsdotter med tonårsbekymmer och ett jobb på förskolan Pysslingen. På arbetet är hon ambitiös och vill förnya och förbättra, vilket resulterar i att hon blir ett irritationsmoment för en äldre kollega som börjar frysa ut henne ur gruppen.
Ångesten och panikattackerna avlöser varandra. En förändring måste till för att Mia ska må bra igen. Någonting måste ske. Vad måste hon och vad måste hon inte?
Ljuspunkterna i livet har hon i väninnan Serena, en bok med visdomsord och fristaden som matlagningskursen ger henne. 👱🏼‍♀️👩🏼‍🏫👩🏼‍🍳📘”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *