Bokmässa Live!

Av | september 27, 2021

Oj, oj att en Bokmässa kan vara så rolig, fastän det inte finns några utställare förutom tre Göteborgsbaserade bokhandlare. Att efter två år få träffa författarvänner igen, få lyssna på en mängd inspirerande seminarier och lära känna nya människor är så himla häftigt.

Att köpa en signerad bok av Jenny Colgan toppade nog listan på lyckade möten. Pekka Heinos intervju strax innan var en riktig höjdare. Vilken skicklig intervjuare han är och vilket härligt intervjuobjekt. När Jenny frågade publiken om någon följt tv-serien Shetland räckte jag snabbt upp handen. Hon berättade att en av hennes huvudpersoner heter just Douglas efter skådespelaren som är huvudkaraktär i serien. Han är en av hennes nära vänner och förslog att hon skulle använda hans namn, när hon rådbråkade sin hjärna och frågade alla vad huvudpersonen skulle heta. Kul kuriosa!

I vimlet som inte var något vimmel i lokalerna som gapade tomma lyckades jag, alldeles i slutet av de tre dagarna som jag närvarade, träffa en annan storfavorit som jag både läst allt av och haft som kursledare, nämligen bästa Sara Lövestam. Med på fotot är även en god vän och författare, Carina Drätting.

Många nya böcker och spännande seminarier på Feelgoodscenen och på Crimetime.

Tänk att förra gången det var bokmässa var jag med på Feelgoodscenen. Hoppas det kommer att hända igen inom några år när även jag hoppas ha en nyutgiven feelgood!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *