Att läsa många böcker

Av | september 19, 2017

För några månader sedan när min bok nyss kommit ut blev jag kontaktad av Johanna som så väldigt gärna ville läsa. Det var inte den genre hon brukar vara intresserad av men något lockade i beskrivningen om Mia. I dag när jag som vanligt läste några bokbloggar hittade jag Johannas recension från i fredags på hennes blogg Enklaknep.  Rubriken är ”Att läsa många böcker är det bästa jag gjort.” Och det håller jag verkligen med om. Som tioåring bar jag hem berg av böcker som jag lämnde tillbaka veckan därpå. Utan allt läsande vore jag inte den person jag är i dag. Läs Johannas blogginlägg HÄR.

Det blir min tionde positiva bloggrecension av tio möjliga. Jag hoppades såklart att Mias resa skulle engagera sina läsare och att hennes insikter skulle kunna så ett litet frö till förändring för ett liv med mindre måsten och mer fokus på behov i stunden. Johanna beskriver sin upplevelse av boken och sina funderingar med sådan inlevelse att orden går rätt in i mitt hjärta. Jag är så tacksam att jag började skriva en bok och att jag inte gav upp alla gånger det kändes motigt. Det har jag med mig nu när jag skriver uppföljaren och plågas av samma tvivel som vid författandet av Allt det du måste.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *