Yippeee, avtal både för antologibidrag, roman och ljudbok!

Av | juni 1, 2018

Så alldeles underbart att alla nuvarande tre skrivprojekt är i hamn, även om resultatet inte kommer förrän i september. Min mapp med avtal som jag så förhoppningsfullt gjorde i ordning när jag i februari 2016 skrev på mitt första författaravtal för novellen ”Aldrig mer” till Ordberoende Förlags ”Älska noveller – 30 nyanser av kärlek”, har blivit välfylld sedan dess. Just som jag önskade och affirmerade.

I september kommer ”Mer än bara ord – på tal om framgångsrik kommunikation”, antologin från Ariton, som redan är redaktörsläst och klar så långt. Till min glädje hade jag bara ett fåtal saker som behövde korrigeras, vilket imponerade på en luttrad förläggare som tack vare detta kallade mitt bidrag för ”exceptionellt välskrivet”!

Den 15 september släpps ”Om du bara vågar” på mitt grymma förlag Siljans Måsar och senare under hösten eller i början av våren släpps den som ljudbok av Word Audio Publishing. 

Men först kommer tid av manusredigering, funderingar på omslag, korrekturläsning, baksidestext och mycket mer. Vilken tur att jag har ett förlag som fixar allt detta och att jag är med och bestämmer.

En liten fundering finns att återigen vara med i en novelltävling, fast jag nog egentligen inte har tid för jag borde börja på del tre om Mia efter att tvåan är inlämnad till tryckeriet.. Novelldeadline är sista september, så kanske ändå …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *