Vinterfika på Solkatten

Av | december 23, 2016

Lördag den 17 december var det dags att fira nästa novellantologi, Över en vinterfika från Ariton förlag. Jag missade tyvärr Stockholmsreleasen, men hade en väldigt mysig fikastund med släktingar, vänner och bekanta. Till och med en facebookvän och författare, som jag inte träffat i verkliga livet, dök upp.

Ett tjugotal trotsade julstressen och kom för att äta lussekatter, pepparkakor och tomteskum. Samtidigt som jag fick glädjen att sälja ett antal böcker, en del till besökarna själva och en del till julklappar. Vänner från olika tidsepoker i mitt liv satt och småpratade i mysbelysning och glöggdoft.

Jag fick fantastiska blommor och choklad i mängd. Bokrelease är som att ha födelsedag, fast bättre! Nu får jag vänta ända till mars/april när Över en vårfika ska presenteras.

Tills dess roar jag mig med bidrag till fler novellantologier och hoppas att ha tur även då!

Här med min kusin Ingvar som kommit med sin fru Ing-Marie hela vägen från Falköping för att fira med mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *