Vackra Altea och finaste författarvännerna

Av | november 17, 2023

Tänk så mycket jag inte visste för drygt tio år sedan. Då gick jag en skrivkurs i Las Palmas, eftersom jag ändå var där och hälsade på min man. Han bor i värmen för hälsans skull under kallare tiden av året.

Hur som helst, på kursen träffade jag några kvinnor som var på väg att skriva klart en bok. Varför skulle inte jag också kunna det? Sagt och gjort, bara att sätta igång … Trodde jag …

Men sedan dess har det i alla fall blivit ett antal noveller som fått vara med i antologier och fyra utgivna böcker med nummer fem i startgroparna. Dessutom många skrivkurser, exempelvis Kreativt Skrivande del 1 och 2 på Luleå universitet där första utkastet till Sensommarserenader tog form.

Tack vare skrivkursen har jag varit i fem dagar i underbart vackra Altea på spanska fastlandet och träffat Camilla Davidsson, en av kursdeltagarna från 2013. I några dagar umgicks vi även med Catrine Tollström, författarvän och lektör som läste och kommenterade Sensommarserenader.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *