Två recensioner till av Sensommarserenadser!!

Av | maj 30, 2024

annas_ bokhylla skriver så här:

”Det är en underhållande och intressant bok som har relationer och personlig utveckling i fokus. Jag tycker att boken är charmig och härlig! Det går fort att läsa, en riktig bladvändare!

Mycket tänkvärda klokskaper vävs in i den här feelgooden. Till exempel finns det goda andningsövningar, meditationer och tankesätt som vävs in fint i berättelsen. Det uppskattar jag och tar till mig utav.

Det är fint att få läsa från många olika personers perspektiv, det ger djup och fler nyanser av berättelsen. Men tyvärr blir det en anings rörigt i början, men det blir lättare att hålla i sär personerna ju mer jag läser.

Jag älskar framsidan, den är så somrig och tilltalande!”

Betyg: 4/5

Och Boknjutaren skriver så här:

”Omslaget är helt bedårande även om jag inte riktigt får det att gå ihop med syrener som blommar i augusti – de är ju i full blom nu – men ett omslag som lockar till läsning.

Till idylliska Pensionat Pensé kommer sex personer med olika inre bagage för att delta i en veckolång måbra-kurs. Vi får följa deras utvecklingsresa och vänskapsband som knyts under de många samtals- och gruppövningar. Det blir som en blandning av feelgood och terapibok – feelgoodterapi – en ny genre?

Lättsam trevlig berättarton och ett färgstarkt persongalleri. Stort fokus på karaktärernas relationer och problem som det vänds och vrids på. Jag saknar dock lite målande miljöbeskrivningar för jag får inte någon känsla för själva pensionatet och trakten runt om. Så i nästa del får det gärna blomma ut lite mer.”

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *