Spännande saker på gång hela tiden

Av | juni 14, 2017

Under tiden jag väntar, såsom min omslagsfigur på bilden, är det är mycket som händer just nu.  Jag hinner knappt  med att berätta om allt.

På söndag är det bokfika hemma hos mig med två nya novellantologier som jag skrivit om tidigare. Det blir litet och hemtrevligt, precis som jag önskade. Jag tror att mina tappra kamrater börjar få nog av novellantologier i sina bokhyllor. Inte så konstigt, med fem utgivna under loppet av ett år. Mina trognaste läsare dyker upp och kanske en och annan granne som jag bjudit in denna gång.

Laneringsarbetet med romanen pågår för fullt. Pressrelease, Mynewsdesk och smakprov.se liksom författarsida och omnämnande både på förlagets Facebooksida och hemsida. Börjar ta kontakt med bokhandlare och lokalpress, får se vilka som nappar … Men först release i Stockholm på tisdag. Pirrigt och fantastiskt roligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *