Sommarpratare på Ariton

Av | juli 21, 2018

I och med min medverkan i Aritons antologi ”Mer än bara ord – på tal om framgångsrik kommunikation”, har jag också fått möjligheten att finnas med på flera av förlagets webbsidor inklusive webbradion där jag har pratat in ett 45 minuter långt program och min livs- och författarresa.

Det var alldeles fantastiskt kul, men också supersvårt att välja vad jag skulle prata om och vilken musik som skulle finnas med. Men själva inspelandet var den riktiga utmaningen. Själv tycker jag inte om att lyssna på sommarpratare som läser innantill från sitt manus, även om jag förstår att det är nödvändigt. Därför hade jag gett mig den på att prata fritt, utifrån några stödord, till varje avsnitt som finns mellan musiken. Gissa om det blev många omtagningar! Men jag känner mig mycket nöjd med resultatet. Lyssna du också! Länken till programmet som jag kallar ”Kommunikation, kontakt och kärlek” hittar ni här.

Jag finns också med på Aritons sida CoachingGuiden där jag skriver om den kommunikationsmodell, Nonviolent Communication (NVC), som jag också skriver om i själva antologin. Blogginlägget från den 6 juli finns här.

Längre fram till hösten kommer två inlägg till, ett  i Allt om skrivande och ett på Aritons sida om företagande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *