Små steg i rätt riktning

Av | augusti 18, 2017

 

 

 

 

 

Samtidigt som jag skriver för fullt på uppföljaren till min roman har jag roliga projekt på gång för att sprida min första. Finns med annonser i Amelia Höst och snart i tidningen Free, där de även tipsar om boken under rubriken Fritt val. Var på nätverksmöte med Qoola Qvinnor och utbytte erfarenheter. Mina läsare fortsätter med uppmuntrande tillrop och på söndag finns jag utmed Världens längsta bokbord utmed Drottninggatan i Stockholm. Och nästa lördag är det dags för en av höjdpunkerna, release på Göteborgs Littteraturhus.

Ibland är det bra att inför sig själv rada upp de senaste händelserna bara för att se att det händer väldigt många bra saker även om det inte känns så. Så fort ett projekt är avslutat siktar jag gärna på nästa. Att ta mig tid med en stunds reflekterande är ett sätt att stanna upp och vara tacksam över allt jag för vara med om!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *