Sensommarserenader till en vinnare och i fin bokhylla

Av | maj 25, 2023

Den här gången var ju tävlingen ordnad av brijreads som firar fyra år som bokbloggare på Instagram. Hon har läst mina tre böcker i serien om Mia, och skrivit jättefina recensioner. Som en del redan vet var hon snäll nog att förhandsläsa Sensommarserenader och har skrivit en jättefin blurb till omslaget.

Vinsten postade jag i går till lottes_bok _ fantasi som lagt ut härliga foton på boken och min hälsning. Hoppas nu att hon tycker om min sommarpärla!

Dessutom passade Ida Fryklund på att ta en titt i sin bokhylla i dag. och vad fanns väl där om inte Sensommarserenader i fint sällskap. Ida och jag träffades ju på Majornas Bokmässa och passade på att byta böcker!

Nu skriver jag för fullt på den fristående uppföljaren till Sensommarserenader, men sedan ska jag med nöje läsa Idas balsam för själen, som har ett så fint omslag, en kusin till mitt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *