Release på Göteborgs litteraturhus

Av | augusti 29, 2017


Dryga ett år och tre månader efter min författardebut i novellantologin Älskanoveller – 30 nyanser av saknad och ytterligare fyra novellantologier senare var det äntligen dags för min alldeles egna bok romanen om förskolläraren Mia och hennes inre och därmed även yttre resa.

Om alla anmälda och intresserade dykt upp hade vi blivit runt 85 personer. Som väntat blev vi betydligt färre. Ett drygt femtiotal kom och firade med mig. Allt blev precis så som jag drömt om. Musik av Mille Andersson som drog ner applåder och fick folk att dansa. Rikliga tapas inklusive gaspacho som min man Stefan ordnat och syskon hjälpte till att organisera. Min svägerska sålde böcker för glatta livet och jag signerade.

Litterär quiz med Mia bubbel till pris och som förfriskning. Många mingelbilder togs av  Sandra på YounHee Photography.

En magiskt mysig  kväll som kommer att stanna i minnet länge, länge. Nu är Allt det du måste släppt på riktigt!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *