Release i Halmstad av Sektens barn

Av | juni 14, 2017

En solig och blåsig dag var jag på Akademibokhandeln i Halmstad och firade Mariette Lindstens tredje och avslutande del om sekten på Dimön. Hela butiken var fylld av ivriga bokköpare som minglade, drack bubbel och åt snittar. Det märks att Mariette är stadens dotter. Alla var där, såsom exempelvis hennes hårfrisörska men även förläggaren från Stora staden, och lyssnade när butikschefen Ulrika intervjuade och utbringade en skål för Mariette och en lyckad trilogi.

Gemytlig stämning och möjlighet att prata böcker med okända människor, gjorde resan väl värt besväret. På tåget hem startade jag läsningen av Sektens barn och fastnade direkt.

Hemma igen var jag trött och nöjd, och skickade ut en förhoppning i Universum att en dag ska jag också fylla en hel Akademibokhandel. Tur att jag har försett mig med en tjusig roll-up så att jag är beredd! Den ska få göra sin premiärtur till Stockholm snart. Hoppas bara att det finns plats på Vattumannens bokhandel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *