Primiär för bokhandelsignering

Av | juni 28, 2017

Vaknade en aning stirrig över att dagen som jag föreställt mig många gånger till slut hade kommit. Att jag skulle få stå i en bokhandel, signera och möta presumtiva läsare. Akademibokhandeln i Luleå hade förberett så att jag kände mig väldigt välkommen.

Vilken upplevelse! Så fina närvarande samtal, även om de bara varade en kort stund. En man som skriver själv och testläser åt en bekant. En förskollärare precis som huvudpersonen Mia, men som kom till Sverige för åtta år sedan och redan är utbildad och nyanställd! Många som kunde relatera till Mias värld. Hoppas att de håller vad de lovade och hör av sig med sina synpunkter när de läst.

I morgon är det Piteås tur!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *