Premiär för författarföreläsning

Av | november 30, 2016

forfattarbesokVisserligen var det mest troligt historiens kortaste författarföreläsning, men stort ändå för mig.

Jag var inbjuden av Danuta, bibliotekarie på Skandinaviska klubben att kort berätta om mitt författarskap och de två novellantologier som jag hittills medverkat i. Den tredje kommer ut i april 2017.

Jag berättade om skrivarkursen med stort K, i Las Palmas november 2013, där mitt romanbygge tog fart och mitt kontaktnätsbyggande startade exempelvis genom denna hemsida. Om hur jag kämpat sedan dess med min roman, och denna månad äntligen skickat iväg den till förlag. Om glädjen att under tiden ha upptäckt novellskrivande som en stimulerande mellanakt till ett komplext romanprojekt. De två antologierna lånades blixtsnabbt av en medlem i klubben som skulle hem och läsa mina noveller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *