Omslaget är spikat

Av | augusti 10, 2018

När omslaget till ”Allt det du måste” var klart, tänkte jag att bättre än så här blir det inte. Och nu har Ann-Sofie Hammarström Östergren på Lilla Blå Tornet överträffat sig själv. Så glad och tacksam!

Tacksam är jag likaså över att en välrenommerad författare som till och med var Augustprisnominerad förra året för ”Fattigfällan”, Charlotta von Zweigbergk, tagit sig tid att läsa mitt manus och skrivit en så fin blurb(kommentar) på framsidan. Hon skriver ”Skickligt om en kvinnas inre resa – på vägen mot ett sannare jag.”

Bättre förutsättningar kan ingen bok ha! Den är dessutom genomgången kors och tvärs både av lektör och korrekturläsare, och till sist även av förläggare samt förlagets kommunikatör. Nu är det bara att vänta på att få hålla boken i min hand …

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *