Inspirerande att bli intervjuad

By | juli 3, 2017

I morse skrev jag för att distrahera min nervositet ett inlägg i Mias värld om intervjun som bara var några timmar bort,( https://www.facebook.com/sylvialidennordlundforfattare), och delade det på min privata sida. Många uppmuntrande tillrop, och även kommentarer om att jag har bra flyt nu. Stämmer precis, för det har jag. Samtidigt gäller det att komma ihåg allt arbete som ligger bakom. Att jag fick kontakt just med denna tidning var faktiskt till en stor del tur, eftersom jag tog möjligheten att presentera mig som författare när tillfälle gavs i samband med mitt andra arbete.

Hur gick intervjun? Supertrevlig journalist och likaså supertrevlig fotograf. Vi fikade, pratade och vips så hade det gått nästan två timmar inklusive fotografering. Har ju fått träna mig på att slappna av när jag ställt upp som övningsmodell för några andra, tillika trevliga fotografer, och då fått fina profilbilder. Hur resultatet blev denna gång får jag vänta på ett tag, liksom på artikeln eftersom pressläggningen är lång.

Senare, efter träning, klädd i träningskläder tittade jag in i min vanliga Icahandel och där stod en butikskonsulent och packade upp böcker. Vi pratade en lång stund, om smycken och annat intressant såsom exempelvis min bok. Och nu ska jag kontakta grossisten. Och skicka mer info om boken till butikskonsulenten.

Så återigen; tur eller påpasslighet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *