Heja Camilla Davidsson

Av | oktober 26, 2016

camillas-bokHäromveckan läste jag ut Camillas tredje bok i serien om Emma och hennes resor på flera plan. ”Änglarna dansar i gryningen” är den bok jag gillar bäst i av de tre.

Relationerna runt Emma ligger i fokus och hon utsätts för svåra prövningar som bidrar till hennes växande såsom de flesta prövningar gör. Jag tar Emma till mitt hjärta, liksom många läsare med mig.

Om det blir en fjärde bok, får tiden utvisa. Camilla skriver för fullt, liksom jag själv gör för att avsluta del ett i min romanserie om Mia. Mia har en hel del likheter med Emma, men också många olikheter. Även Mia kommer att göra en utvecklingsresa, som jag hoppas ska röna samma intresse som Emmas.

Pocketförlaget har placerat  ”Änglarna dansar i gryningen” på framsidan till sin vårkatalog vilket gläder mig mycket och är en bedrift som författare att sträva efter. Camilla är min förebild och mentor. Vi två tillsammans med tre andra kvinnor från vår skrivarkurs för Ann Ljungberg i Las Palmas 2013 ingår i gruppen Laspalmasgirls. Vi har kontakt via vår Facebookgrupp och bor hos varandra vid olika event, och stöttar i stort och smått och framför allt i vårt skrivande.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *